Elon Musk reageert op Ye's 'compliment' dat hij een 'half-Chinese genetische hybride' is

08 Dec 2022

Elon Musk reageert op Ye's 'compliment' dat hij een 'half-Chinese genetische hybride' is

Ye, de Amerikaanse rapper die voorheen bekend stond als Kanye West, noemde de nieuwe Twitter-CEO Elon Musk "half-Chinees" en een "genetische hybride" in een Instagram-bericht op zondag.

Ye, 45, vroeg zijn meer dan 18,4 miljoen volgers of hij de enige is die denkt dat Musk, 51, "half Chinees" zou kunnen zijn.

“Ben ik de enige die denkt dat Elon half Chinees zou kunnen zijn?” West vroeg. "Heb je ooit zijn foto's als kind gezien?"

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Meer van NextShark: 'Koreaanse Disney-prinses' van Harvard-student gaat viraal - en filmproducenten willen meedoen

"Neem een ​​Chinees genie en koppel ze aan een Zuid-Afrikaans supermodel en we hebben een Elon", vervolgde de rapper. "Ik zeg een Elon omdat ze waarschijnlijk 10 tot 30 Elon's hebben gemaakt en hij is de eerste genetische hybride die is blijven hangen."

Musk is de zoon van Maye Musk, een voormalig CoverGirl-model, en de Zuid-Afrikaanse ondernemer Errol Musk, die naar verluidt ooit de helft bezat van een smaragdmijn in Zambia in zuidelijk Afrika.

Hoewel het onduidelijk was wat Ye ertoe bracht om over Musk op Instagram te posten, ging de nieuwe Twitter-CEO maandag naar zijn platform om commentaar te geven op de Instagram-post van de rapper en zei: "Ik beschouw dat als een compliment!"

Meer van NextShark: volgers van QAnon 'Queen of Canada' krijgen te maken met montageproblemen nadat ze ervan overtuigd zijn dat hulpprogramma's gratis zijn

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Meer van NextShark: Elon Musk deelt complottheorie over Bitcoin-bedenker Satoshi Nakamoto in virale tweet

In een vervolgbericht op Instagram bevestigde Ye dat hij Musk complimenteerde door te zeggen: "Het was een compliment, mijn vriend."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

In december 2021 ging een clip viraal op Douyin, de Chinese versie van TikTok, waarin een man te zien was met een griezelige gelijkenis met Musk. De man zou later online liefkozend "Yi Long Musk" worden genoemd.

Musk verklaarde op Twitter dat hij op een dag zijn vermeende dubbelganger wil ontmoeten. Voordat ze echter hun ontmoeting konden houden, werd gemeld dat de virale ster was verbannen van Chinese sociale media om de vage reden van "schending van de richtlijnen van de gemeenschap".

Verhaal gaat verder

Ye's laatste Instagram-post kwam dagen nadat Twitter vrijdag had aangekondigd dat het platform het account van de rapper weer zou opschorten, slechts enkele weken nadat Musk hem en Trump weer had verwelkomd. In zijn antwoord aan een gebruiker die Musk vroeg om Ye te "repareren", schreef de tech-miljardair: "Ik heb mijn best gedaan. Desondanks overtrad hij opnieuw onze regel tegen het aanzetten tot geweld. Account wordt opgeschort."

Twitter heeft te maken gehad met een voortdurende wervelwind van controverse sinds Musk's intentie om het bedrijf te kopen openbaar werd gemaakt. Het socialemediaplatform haalde maandag opnieuw de krantenkoppen nadat conciërges op het hoofdkantoor van Twitter in San Francisco een staking hadden georganiseerd.

 

Uitgelichte afbeelding via Kanye West, de Tesla Maximalist