Dit zijn zuinige, compacte bestelbussen op dit moment

16 Feb 2024

Dit zijn zuinige, compacte bestelbussen op dit moment

Voor ondernemers is het cruciaal niet alleen productief te blijven, maar ook te letten op de efficiëntie van het wagenpark. Investeren in zuinige voertuigen loont! Daarom een artikel waarin we 5 zuinige, compacte bestelwagens voorstellen.

Heb je voor jouw bedrijf praktische en tegelijkertijd wendbare bestelbus nodig? Bekijk dan eens de volgende vijf compacte bedrijfswagens, die weinig brandstof verbruiken.

Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is erg geliefd bij ondernemers en koeriers en verrassend zuinig. Tegen de verwachtingen in scoort dit model van Ford laag in brandstofverbruik in vergelijking met concurrenten. De nieuwste uitvoeringen verbruiken gemiddeld tussen de 5,0 en 5,6 l/100km.

Renault Kangoo

De compacte Renault Kangoo is perfect voor stadsleveringen. Het is een betaalbare bestelbus met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwste Kangoo-modellen noteren een gemiddeld verbruik van 4,6 tot 5,6 l/100km, mede dankzij Renault's zuinige Energy-motoren.

Mercedes-Benz Citan

De veelzijdige Mercedes-Benz Citan heeft, onverwacht voor een luxemerk, een laag brandstofverbruik. Met de nieuwste modellen die 4,3 tot 4,9 l/100km verbruiken, dankzij Mercedes' BlueEFFICIENCY-technologie, scoort de Citan uitstekend op zuinigheid.

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo, bekend om zijn ruimte en comfort, is ook een topper in brandstofefficiëntie. De laatste modellen verbruiken gemiddeld 4,3 tot 4,8 l/100km, waardoor hij net iets zuiniger is dan de Mercedes en net onder de nummer één staat.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy staat op nummer één als meest zuinige compacte bestelbus, dankzij de geavanceerde TDI-technologie. De nieuwste versies hebben een gemiddeld verbruik van 4,0 tot 4,8 l/100km.

Brandstofkosten besparen

De genoemde modellen bieden een geweldige mix van ruimte, comfort en zuinigheid. Voor ondernemers die willen besparen op brandstofkosten, zijn deze zuinige bestelbussen zeker een overweging waard.

Wil je advies over de aanschaf van een bestelbus? Bij Dutch Vans in Barneveld, dé plek voor het kopen van bedrijfswagen occasions, staan de experts voor je klaar om je te helpen.